RAPTOPOULOS | CAR PAINTING & BODY REPAIR

Σχετικά με εμάς

Το φανοποιείο – βαφείο μας “Ραπτόπουλος – Car Painting & Body Repair”, το οποίο εδρεύει Υμηττού 43 στον Πειραιά, βρίσκετε κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια προκειμένου να σας βοηθάει να ξεπερνάτε τις μικρές ή μεγάλες φθορές του οχήματός σας.

Το έμπειρο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να αντιμετωπίσει και να διεκπεραιώσει κάθε είδους επισκευή για παντός τύπου αυτοκίνητα. Αναλαμβάνουμε την αποκατάσταση της πιο απλής έως της πιο σύνθετης βλάβης του αμαξώματος του αυτοκινήτου σας.

Σε ένα από τα πλέον σύγχρονα φανοποιεία, που διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας επαγγελματικό εξοπλισμό, με φούρνο βαφής τελευταίας γενιάς, με άριστης ποιότητας υλικά και οικολογικά χρώματα επιτυγχάνουμε άριστο αποτέλεσμα για το αυτοκίνητο σας.

Αξιολόγηση της ικανοποίησης πελατών
99.5%

Σας προσφέρουμε:

Η πολυετής εμπειρία μας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα μπορέσουν να προσφέρουν σε εσάς και στο αυτοκίνητό σας, τη μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση.
Οι σχέσεις μας με τους πελάτες μας θέλουμε πάντα να είναι ανθρώπινες και όχι πελατειακές, με στόχο την εξάλειψη του άγχους που συνήθως προκαλείται από την πρόκληση ζημιάς στο όχημά σας.
Το φανοποιείο – βαφείο μας έχει ως σκοπό την προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές και επιδιώκει την άμεση επισκευή και παράδοση των αυτοκινήτων.

dimitris efstr
dimitris efstr
05:53 18 Jul 23
Λάμπρος
Λάμπρος
14:16 21 Jun 23
Ο καλύτερος ,πολύ εξυπηρετικός και πολύ καλός στη δουλειά του!!!
Stefania Kosmidou
Stefania Kosmidou
12:17 18 Jun 23
Δεν μπορώ να εκφράσω αρκετή ευγνωμοσύνη για την απίστευτη δουλειά που έκανε ο Ραπτόπουλος. Μετά από ένα πρόσφατο ατύχημα, το αυτοκίνητό μου χρειαζόταν απεγνωσμένα κάποιο σοβαρό TLC. Όχι μόνο επισκεύασαν επιδέξια τη ζημιά, αλλά ξεπέρασαν και πέρασαν, αφήνοντας το όχημά μου σε μια κατάσταση που ένιωσα ακόμα πιο καινούργια από την ημέρα που το αγόρασα. Η προσοχή στη λεπτομέρεια και η δεξιοτεχνία που επέδειξε η ομάδα του Ραπτόπουλου ήταν εξαιρετική. Από την άψογη χρωματική αντιστοίχιση μέχρι τις προσεγμένες τελειωτικές πινελιές, ξεπέρασαν πραγματικά τις προσδοκίες μου. Αν αναζητάτε κορυφαίες υπηρεσίες αποκατάστασης αυτοκινήτων, μην ψάξετε πέρα ​​από τις Βαφές Αυτοκινήτων Raptopoulos. Είναι οι πραγματικοί κύριοι της τέχνης τους. Ευχαριστώ!
Xaris Alex
Xaris Alex
13:51 10 Jun 23
Συνιστώ ανεπιφύλακτα το συνεργείο! Είναι απόλυτα ειλικρινείς και ξεκάθαροι μαζί σου.Τιμές πολύ λογικές και ορισμό ακριβούς χρονικού πλαισίου αποκαταστασης.
Angelos Law
Angelos Law
18:01 04 Jun 23
Πολύ εξυπηρετικός !Σου λέει πάντα τα πράγματα όπως είναι !Πολύ καλή δουλειά κ φυσιολογικές τιμές ! Συνεργάζεται με όλες τις ασφαλίστηκες .
nikos karallis4
nikos karallis4
15:53 27 Apr 23
Κώστα σε ευχαριστούμε για την εξαιρετική συνεργασία και αποτέλεσμα. Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους
Moses Kiventidis
Moses Kiventidis
15:28 18 Jun 21
Επέλεξα το φανοποιιο αυτό λόγω της άριστης βαθμολογίας που είδα ότι έχει. Μου έκανε εντύπωση ότι είχε μόνο 5αστερες αξιολογήσεις! Τελικά όλοι είχαν δίκιο, άρα κι εγώ προτίθεμαι μαζί με όλους στην ίδια κατηγορία. Άψογη εξυπηρέτηση και εργασία σε προσιτή τιμή. Υπέρ του δέοντος ευχαριστημένος, συστήνω την επιχείρηση ανεπιφύλακτα! Ευγενεστατος ο κ. Κώστας, συνεπής τόσο στην ποιότητα εργασίας όσο και στο χρόνο παράδοσης. Το αυτοκίνητο κατά την παράδοση ήταν περιποιημένο και πεντακάθαρο. Συνεχίστε έτσι!
Δείτε όλες τις κριτικές
js_loader

Απευθυνθείτε σε εμάς

και ζητήστε εκτίμηση για το κόστος αποκατάστασης του αυτοκινήτου σας.