2104118179 6942689977 Υμηττού 43, Πειραιάς kwstasraptopoulos@yahoo.gr
Search Close
hero image
Facebook
 
 
 
Σχετικά με εμάς 
Ραπτόπουλος | Φανοποιείο - Βαφείο Πειραιάς

Το φανοποιείο - βαφείο μας “Ραπτόπουλος”, το οποίο εδρεύει Υμηττού 43 στον Πειραιάς, βρίσκετε κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια προκειμένου να σας βοηθάει να ξεπερνάτε τις μικρές ή μεγάλες φθορές του οχήματός σας.

Το έμπειρο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να αντιμετωπίσει και να διεκπεραιώσει κάθε είδους επισκευή για παντός τύπου αυτοκίνητα. Αναλαμβάνουμε την αποκατάσταση της πιο απλής έως της πιο σύνθετης βλάβης του αμαξώματος του αυτοκινήτου σας.

Σε ένα από τα πλέον σύγχρονα φανοποιεία, που διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας επαγγελματικό εξοπλισμό, με φούρνο βαφής τελευταίας γενιάς, με άριστης ποιότητας υλικά και οικολογικά χρώματα επιτυγχάνουμε άριστο αποτέλεσμα για το αυτοκίνητο σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σας προσφέρουμε:
  Δωρεάν μεταφορά του οχήματος σας με δικό μας γερανό
  Άτοκες δόσεις για εργασίες που δεν καλύπτονται από ασφαλιστική εταιρεία
  Ασφαλιστική κάλυψη. Συνεργαζόμαστε με όλες τις μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες, αναλαμβάνοντας όλη τη γραφειοκρατία.
  Γραπτή εγγύηση εργασιών
Η πολυετής εμπειρία μας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα μπορέσουν να προσφέρουν σε εσάς και στο αυτοκίνητό σας, τη μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση.

Οι σχέσεις μας με τους πελάτες μας θέλουμε πάντα να είναι ανθρώπινες και όχι πελατειακές, με στόχο την εξάλειψη του άγχους που συνήθως προκαλείται από την πρόκληση ζημιάς στο όχημά σας.

Το φανοποιείο - βαφείο μας έχει ως σκοπό την προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές και επιδιώκει την άμεση επισκευή και παράδοση των αυτο
κινήτων.
 
 
 
 
 
 
Απευθυνθείτε σε εμάς
και ζητήστε εκτίμηση για το κόστος αποκατάστασης του αυτοκινήτου σας.